Wassen

Ottowash:

hoe verkrijg ik het beste resultaat?


Dit zijn al onze wasprogramma's. Let op: niet elk wasprogramma is op elke locatie voorhanden. Kijk daarom naar de informatiepagina van de specifieke vestiging. Neem steeds voldoende voorzorgsmaatregelen. Er wordt gebruik gemaakt van hogedruk, autoshampoo's en warm water. De directie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of ongevallen. 

Stop!

Gebruiken voor het vroegtijdig eindigen van een wasprogramma. OPGELET: tijd verloopt verder! Men kan steeds van wasprogramma wisselen zonder gebruik te maken van deze toets. 
Werp de jetons in de automaat

Voorwas

De combinatie van autoshampoo en warm water met hogedruk verwijdert het grootste vuil van de auto.
Ideaal om alle vuil los te weken. 

Perfect Wax / Hot Wax

Dit programma is een combinatie van hoogwaardige wax, hoge temperatuur en hoge druk. Het resultaat biedt een extra beschermingslaag voor de lak van de auto. Je merkt het verschil!
Er wordt gewerkt met POLYMER FOAM POLISH. Dit is een schuimende waxpolish met een aangenaam cocosparfum. Het bevat hoogwaardige polymeren die uw voertuig een langdurige glans en lakbescherming bieden.

Spoelen

Reinigt en spoelt alle losgeweekte vuil en zeepresten van de auto. Maakt het oppervlakte klaar voor het gebruik van PERFECTWAX en GLANSSPOELEN. De zorgvuldigheid van het spoelen bepaalt de kwaliteit van het wasresultaat.
Het spoelen gebeurt met KENO 4000. Dit is een zeer sterk geconcentreerde voertuigreiniger met schuimende werking. KENO 4000 behoudt de glans en laat geen residuen na maar wel een aangenaam parfum  Het is vrij van silicaten en fosfaten, wat het milieu ten goede komt.

Wasborstel / Schuimborstel

Een combinatie van wasborstel met lagedruk warm water en een speciale autoshampoo. De wasborstel verwijdert de statische film, insecten en het hardnekkigste vuil van de auto/carrosserie.

Powerwash

Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van het hardnekkigste vuil. Door de combinatie van 40% meer druk en speciale detergenten is Powerwash ideaal voor het reinigen van velgen, ruiten en sterk vervuild koetswerk.

Glansspoelen

Zorgt voor een vlekvrij eindresultaat. De hogedruk met nano osmosewater geeft een perfect eindresultaat.
Het voertuig overvloedig afspoelen is absoluut noodzakelijk.
Afzemen wordt volledig overbodig.

  

 member of the
 

 

      

 

 
Comments